Večerní seminář "Cvik Velký strom pro zdraví a energii"

11.04.2024 19:00

Čtvrtek večer 11. a 18.4.2024 - ONLINE na Zoomu

 

Velký strom (Da shu gong, Zhan zhuang...) - cvik, který pomohl zbavit únavy a uzdravit už mnoho cvičících, včetně . 

 

Bez vedlejších účinků, přirozeně a pouze s využitím Vašeho těla, mysli a energie, kterou cvičením získáte!

 

Naučte se cvik, o kterém Dr. Yu Yong Nian napsal pět knih, který se ve škole ZY Qigong vyučuje v různých variantách na všech kurzech I.-IV. stupně a o kterém říkám, že pokud bych začínajícímu musel doporučit jen jeden jediný cvik z qigongu, byl by to zřejmě tento... 

 

Naučíte se správně provádět tento cvik, jeho různé varianty, dozvíte se o různých aspektech tohoto cviku, co nedělat a co naopak může při cvičení pomoci a ještě zintenzivnit účinky cvičení... Seminář je vhodný nejen pro začátečníky bez jakýchkoli zkušeností, ale i pro ty, kdo chtějí cvik poznat lépe a určitě (a zejména) pro ty, kdo chtějí zlepšit svoje zdraví a to, jak se cítí. 

 

Po absolvování bude vědět jak správně a bezpečně cvičit = jak mít víc energie na každý den, jak snížit potřebu spánku, já být psychicky odolnější a fyzicky výkonnější... A jak dát zbohem mnoha onemocněním.

Myslím, že snad neexistuje jiný, stejně bezpečný a stejně účinný způsob, jak tohoto dosáhnout - jako právě praktikování cviku Velký strom.

 

Ale pokud Vám to přijde málo a budete chtít ještě víc a já věřím že ano, tak si po absolvování budete moci částku za seminář odečíst z ceny kurzu I. stupně pro začínající - UVOLNĚNÍ, ZDRAVÍ A VITALITA. Seminář tak budete mít vlastně zdarma!

 

Případné otázky mi pište na info@energyforlife.cz.

 

KDY: Čtvrtek 11. a 18.4.2024, dva čtvrteční večery, každý 1,5 hod (dohromady 3 hodiny výuky), v čase 19:00 - 20:30 hod.

 

KDE: Prostřednictvím aplikace ZOOM online - kdekoli se můžete připojit ze svého zařízení (telefon, tablet, počítač...). Zašlu Vám link pro stažení aplikace jednoduše a zdarma. Na stejném linku proběhne i seminář.

 

KDO: Petr Kochlík, téměř 30 let praxe qigongu, 16 let zkušeností s výukou ZY Qigong. Oprávněn hlavním představitelem školy, prof. Xu Mingtang (USA), k výuce I.-III. st. a vedení retreatů. 

 

KURZOVNÉ: 799 Kč (absolventi obdrží slevu 799 Kč na jakýkoliv kurz I. stupně).

 

PŘIHLÁŠENÍ: Nezávazně přes formulář níže nebo závazně uhrazením kurzovného ZDE nebo na e-mailu info@energyforlife.cz, kde můžete získat i doplňující informace. Platba kartou online je možná na webu energyforlife.cz ZDE.

 

INFO: Napište si o více informací na info@energyforlife.cz.

 

REFERENCE: Zkušenosti absolventů mých kurzů najdete ZDE.

 

 

Citát:

"Today Zhan zhuang is not only the basic technique in martial arts but it is also an powerful way of healing used for medical treatment. According to clinical experimentation and tests, there are many kinds of chronic diseases such as chronic tracheitis, chronic gastroenteritis, chronic hepatitis, cardiopathy, high blood pressure, neurasthenic, chronic rheumatoid arthritis and similar rheumatoid arthritis, but also diseases which may affect severely the appearance of the patient’s body such as adipoma, goiter, fingers shivering, etc… may reveal unbelievable beneficial effects after Zhang zhuang practice. The most important characteristic of Zhan zhuang as healing method is that there is no side-effect." (Dr. Yu Yong Nian, Zhan Zhuang and The search of Wu, Ultimate secret of Internal Healing &  Boxing REVEALED, China Martial Arts Ltd. 2006)

 

 

Zpět

Nezávazné přihlášení na seminář "Cvik Velký strom"

Vyplňte prosím nezávazně níže uvedené údaje a emailem obdržíte více informací:

Kontakt

Bc. Petr Kochlík
Ctěnická 695/13
Praha 9
190 00

728694999

© 2014 Všechna práva vyhrazena.