RETREAT ZY Qigong - KOUTY

08.07.2024 09:00


Intenzivní vícedenní cvičení qigongu, meditace... Tradičně nejintenzivnější akce roku, která vás může opravdu posunout, změnit a kde si současně můžete dobře "vyčistit hlavu" a také tělo. Možnost získat nové hlubší informace, ale především příležitost intenzivně praktikovat s podporou skupiny a lektora. Už tradiční a osvědčené místo konání u lesa a rybníka, s možností večerního posezení u ohně. Cvičení venku i uvnitř, přátelé na stejné vlně, relax...

 

Akce je určena pro absolventy alespoň prvního stupně ZY Qigong.

 

Opět bude možné si vyzkoušet Bi gu shi qi - cvik umožňující být delší dobu bez fyzické potravy (nejíst uhlohydráty, přijímat jen ovoce a zeleninu, nebo nejíst vůbec pevnou stravu a "jíst" jen energii). Může to tedy být taková "light" verze retreatu v Shaolinu a nebo se můžete normálně stravovat v hotelové restauraci s plnou penzí - obojí je zcela v pořádku. 

Můžete se ubytovat i s rodinnými příslušníky, kteří mohou využít hotel a okolí k rekreaci. Hotelové wellness centrum s krytým bazénem nabízí whirlpool, tři druhy saun a masáže. Venku se nachází multifunkční kurty s možností večerního osvětlení, devítijamkové discgolfové hřiště kolem celého hotelového pozemku, rybník, travnaté hřiště, dvě ohniště.

 

Pro intenzivní praktikování se ale přikláním k tomu, abyste ideálně přijeli sami a mohli se tak lépe oprostit od všedních dnů a věnovat se pouze sobě a svému rozvoji a zdraví.  

 

Předpokládám, že i v roce 2024 bude už tradičně jeden retreatový večer oddychový konzert Richarda Langa - tibetské a křišťálové mísy a misky, zvonečky, gongy... Vždy je to jiné a pokaždé je to naprostá pecka, když vás tóny misek odnesou do úplně jiných dimezí!:-)

 

KDY: 8.-13.8.2024 (lze přijet už v neděli 7.7. večer).

KDE: Konferenční hotel Luna, Kouty 77, Kouty (okr. Havlíčkův Brod - u Ledče nad Sázavou).

V roce 2024 si nově bude každý účastník domlouvat ubytování sám přímo s hotelem Luna.

Kontakt: akce@hotelluna.cz, T: 569 738 800 | M: 730 876 107. 

 

KURZOVNÉ: 4999 Kč (bez slev).

Sleva 10 % - kurzovné 4499 Kč - členové ZYQ ČR a osoby v penzi.

 

INFORMACE A PŘIHLÁŠENÍ: Nezávazně se můžete přihlásit přes formulář níže nebo na emailu info@energyforlife.cz a zde také můžete získat více informací. Závazným přihlášením je uhrazení kurzovného ZDE - platba může být online kartou nebo převodem na účet. Rezervace ubytování - hotelového pokoje nebo chatičky, je přímo přes recepci hotelu Luna, akce@hotelluna.cz, T: 569 738 800 | M: 730 876 107. Vždy hotelu uveďte, že jedete na qigong retreat se mnou!:-)

 

Zpět

Nezávazné přihlášení na retreat v KOUTECH 2024

Vyplňte prosím nezávazně níže uvedené údaje a emailem obdržíte více informací:

Kontakt

Bc. Petr Kochlík
Ctěnická 695/13
Praha 9
190 00

728694999

© 2014 Všechna práva vyhrazena.