Kurz I. - UVOLNĚNÍ, ZDRAVÍ A VITALITA - Vyškov

23.03.2024 09:30

Kurz je určen pro začínající bez předchozí zkušenosti.

Víkend 23.-24.3.2024, VYŠKOV

 

Není Vaše kondice co bývala, nebo dokonce řešíte nějaké zdravotní potíže? Možná to trvá už delší dobu a lékaři tak úplně něvědí, co s tím... Nebo jen potřebujete dobít baterky, cítit se a vypadat mladší, být víc v pohodě a se spoustou energie? Pak je kurz přesně pro Vás!:-)

Naučte se účinně doplnit životní energii a zbavit se únavy, utišit mysl, odstranit stres, zlepšit paměť, regulovat krevní tlak, odstranit bolest zad, harmonizovat do hloubky tělo i mysl - prostě cítit se lépe... a mnohem víc!

Poznejte tajemství mládí a vitality dávných čínských mistrů. Staletími ověřené metody, které přesně zapadají do dnešní rychlé doby plné napětí. Mně qigong pomohl uzdravit se z údajně neléčitelného onemocnění srdce. I proto jsem se pro něj nadchl a začal ho později učit. Už skoro 30 let stále žasnu nad jeho účinností i při jednoduchosti cvičení. Vím, že skvělé výsledky můžete mít i Vy, stejně jako mnoho praktikujících před Vámi!

Kurz I. stupně je nejlepší způsob, jak začít úspěšně cvičit!

Během víkendu se naučíte vše, co potřebujete znát a umět pro samostatné cvičení doma, nebo kdekoli budete chtít, aby cvičení přinášelo výsledky. První výsledky se ale objevují už během výuky. 

Přijďte si odpočinout a naučit se osobně nebo online z pohodlí domova skvělé techniky - jednoduché, ale velmi funkční. 

Žádné krkolomné pozice a dlouhé sestavy. Poznejte silné techniky založené na zcela jiných principech, než běžné cvičení.

Cvičení není fyzicky náročné a je vhodné pro všechny věkové kategorie, i pro nemocné a hendikepované. I Vy to zvládnete! 

To, co je neznámé, se těžko popisuje známými slovy, jako třeba chuť nebo vůně... Je třeba to zažít a získat vlastní zkušenost, která je nenahraditelná. ZY Qigong je právě o této vlastní, konkrétní zkušenosti. 

Zkušenosti praktikujících najdete zde (klikněte).

Můj nejnovější rozhovor o qigongu najdete zde (klikněte).

Rozhovor o qigongu pro Cesty k sobě najdete zde (klikněte).

 

KDY: Víkend 23.-24.3.2024 So 9:30 - 17:00 hod, Ne 9:30 - 17:00 hod. Přestávka na oběd 12:30-14:00 hod.

KDE: VYŠKOV, Svatopluka Čecha 248/13 (Follow Yoga).

LEKTOR: Petr Kochlík, téměř 30 let praxe qigongu, 16 let zkušeností s výukou ZY Qigong. Oprávněn hlavním představitelem školy, prof. Xu Mingtang (USA), k výuce I.-III. st. a vedení retreatů. 

KURZOVNÉ: 4999 Kč (nebo kurzovné se slevou). Lze také uhradit jen zálohu 1000 Kč a doplatit kurzovné na místě v hotovosti. Variantu si vyberete při platbě. 

Po absolvování získáte certifikát (s Vaším jménem a podpisem lektora), výukové video, výukové obrazové materiály a přístup k materiálům na webu ke stažení. Dále budete mít možnost pokračovat v rozvoji a studiu na vyšších úrovních a při pravidelném online cvičení. 

Sleva 10 %     - kurzovné 4499 - pro členy spolku ZYQ ČR (sleva 10 % se sčítá s dalšími slevami).

Sleva 30 %     - kurzovné 3499 - penzisté, invalidé, rodiče na RD, studenti, zvl. důvod*  

Sleva 50 %     - kurzovné 2499 - poprvé opakující I. st. (druhé a další opakování již zdarma). 

*Zvláštní důvod - pokud cítíte, že ZY Qigong je přesně pro Vás a chcete se mu vážně věnovat, třeba pro zlepšení zdraví, ale Vaší jedinou překážkou v účasti je aktuální tíživá fin. situace. 

GARANCE SPOKOJENOSTI: Za 16 let vyučování jsem se nesetkal s nespokojenými účastníky kurzu. Právě naopak. Mohu Vám proto nabídnout, že pokud byste z jakéhokoliv důvodu po prvním dnu kurzu usoudili, že ZY Qigong není to, co hledáte a nechcete ve výuce pokračovat i druhý den kurzu, vrátím Vám zpět kurzovné. Tedy 100 % Vaší platby za kurz. Vyzkoušejte, nemáte co ztratit, můžete jen získat skvělou možnost, jak zlepšovat své zdraví těla i mysli.

S SEBOU: S sebou na kurz si vezměte přezůvky bez podpatků, pohodlné oblečení a chuť naučit se něco nového;-). 

PŘIHLÁŠENI A INFORMACE: Nezávazně se můžete přihlásit přes formulář uvedený níže. Všem přihlášeným zašlu podrobné informace emailem. Závazně se můžete přihlásit na webu www.energyforlife.cz, kde lze také uhradit zálohu nebo kurzovné kartou online

Zpět

Přihlášení na kurz ZY Qigong I. st. 23.-24.3.2024 ve Vyškově

Vyplňte prosím níže uvedené údaje a emailem obdržíte podrobnosti o kurzu a způsobu závazného přihlášení.

Kontakt

Bc. Petr Kochlík
Ctěnická 695/13
Praha 9
190 00

728694999

© 2014 Všechna práva vyhrazena.