KURZ I. - UVOLNĚNÍ, ZDRAVÍ A VITALITA - Praha/online

30.03.2024 09:30

Kurz I. stupně ZY Qigong je určen pro začínající bez předchozích zkušeností.

Víkend 30.-31.3.2024, PRAHA osobně a (současně) online

JE MOŽNÁ ÚCAST ONLINE - živý přenos s možností dotazů atd., jako osobně

Online bude přenášen pouze pohled na lektora a výukové materiály. Nebudou vidět účastníci v sále (GDPR).

Není Vaše kondice co bývala, nebo řešíte nějaké zdravotní potíže? Možná ani lékaři tak úplně něvědí, jak vám pomoci... Nebo jen potřebujete dobít baterky, zbavit se napětí, cítit se a vypadat mladší, být víc v pohodě a se spoustou energie? Pak je tento kurz přesně pro Vás!:-)

Naučte se účinně doplnit životní energii a zbavit se únavy, utišit mysl, odstranit stres, zlepšit paměť, regulovat krevní tlak, odstranit bolest zad, harmonizovat do hloubky tělo i mysl - prostě cítit se lépe... a mnohem víc!

Poznejte tajemství mládí a vitality dávných čínských mistrů. Staletími ověřené metody, které přesně zapadají do dnešní rychlé doby plné napětí. Mně qigong pomohl uzdravit se z údajně neléčitelného onemocnění srdce. I proto jsem se pro něj nadchl a začal ho později učit. Už skoro 30 let stále žasnu nad jeho účinností i při jednoduchosti cvičení. Vím, že skvělé výsledky můžete mít i Vy, stejně jako mnoho praktikujících před Vámi!

Kurz I. stupně je nejlepší způsob, jak začít cvičit a mít brzo výsledky.

Během víkendu se naučíte vše, co potřebujete znát a umět pro samostatné cvičení doma, nebo kdekoli budete chtít, tak, aby cvičení fungovalo. První výsledky se objevují už během výuky. 

Přijďte si odpočinout a naučit se osobně nebo online z pohodlí domova skvělé techniky - jednoduché, ale velmi funkční. 

Žádné krkolomné pozice a dlouhé sestavy. Poznejte silné techniky založené na zcela jiných principech, než běžné cvičení.

Cvičení není fyzicky náročné a je vhodné pro všechny věkové kategorie, i pro nemocné a hendikepované. I Vy to zvládnete! 

To, co je neznámé, se těžko popisuje známými slovy, jako třeba chuť nebo vůně... Je třeba to zažít a získat vlastní zkušenost, která je nenahraditelná. ZY Qigong je právě o této vlastní, konkrétní zkušenosti. 

Zkušenosti praktikujících najdete zde (klikněte).

Rozhovor o qigongu a energii najdete zde (klikněte).

Můj rozhovor o qigongu pro Cesty k sobě najdete zde (klikněte).

KDY: Víkend 30.-31.3.2024, So 9:30 - 17:00 hod, Ne 9:30 - 17:00 hod.

Přestávka na oběd 12:30-14:00 hod.

KDE: Osobně Na Balkáně 2866/17a, 130 00 Praha 3. Současně je možné se zúčastnit online z Vašeho domova, nebo odkudkoli, kde máte dobré připojení k internetu. Přihlášení obdrží link na Zoom, z něhož lze zdarma stáhnout tuto aplikaci a současně se připojit k výuce. 

Online bude přenášen pouze pohled na lektora a výukové materiály. Nebudou vidět účastníci v sále (GDPR).

LEKTOR: Petr Kochlík, téměř 30 let praxe qigongu, 16 let zkušeností s výukou ZY Qigong.

KURZOVNÉ: 4999 Kč (nebo kurzovné se slevou). Lze také uhradit jen zálohu 1000 Kč a doplatit kurzovné na místě v hotovosti. Variantu si vyberete při platbě. 

Po absolvování získáte certifikát (s Vaším jménem a podpisem lektora), výukové video, výukové obrazové materiály a přístup k materiálům na webu ke stažení. Dále budete mít možnost pokračovat v rozvoji a studiu na vyšších úrovních a při pravidelném online cvičení. 

Sleva 10 %     - kurzovné 4499 - pro členy spolku ZYQ ČR (sleva 10 % se sčítá s dalšími slevami).

Sleva 30 %     - kurzovné 3499 - penzisté, invalidé, rodiče na RD, studenti, zvl. důvod*  

Sleva 50 %     - kurzovné 2499 - poprvé opakující I. st.  

*Zvláštní důvod - pokud cítíte, že ZY Qigong je přesně pro Vás a chcete se mu vážně věnovat, třeba pro zlepšení zdraví, ale Vaší jedinou překážkou v účasti je aktuální tíživá fin. situace. 

GARANCE SPOKOJENOSTI: Za 16 let vyučování jsem se nesetkal s nespokojenými účastníky kurzu. Právě naopak. Mohu Vám proto nabídnout, že pokud byste z jakéhokoliv důvodu po prvním dnu kurzu usoudili, že ZY Qigong není to, co hledáte a nechcete ve výuce pokračovat i druhý den kurzu, vrátím Vám zpět celé kurzovné. Vyzkoušejte, nemáte co ztratit, můžete jen získat skvělou možnost, jak zlepšovat své zdraví těla i mysli.

S SEBOU: S sebou na kurz si vezměte přezůvky bez podpatků, pohodlné oblečení a chuť naučit se něco nového;-). Pro účast online se mohou hodit sluchátka, aby Vás nic nerušilo. 

PŘIHLÁŠENÍ A INFORMACE: Nezávazně se můžete přihlásit přes formulář níže. Všem přihlášeným zašlu podrobné informace emailem a rád odpovím na Vaše otázky.  

Zpět

Přihlášení na kurz ZY Qigong I. st. 30.-31.3.2024, PRAHA/ONLINE

Vyplňte prosím níže uvedené údaje a emailem obdržíte podrobnosti o kurzu a způsobu závazného přihlášení.

Kontakt

Bc. Petr Kochlík
Ctěnická 695/13
Praha 9
190 00

728694999

© 2014 Všechna práva vyhrazena.