Kurz I. - UVOLNĚNÍ, ZDRAVÍ A VITALITA - Opava

27.04.2024 08:30


Není Vaše kondice co bývala, nebo dokonce řešíte nějaké zdravotní potíže? Možná to trvá už delší dobu a lékaři tak úplně něvědí, co s tím... Nebo jen potřebujete dobít baterky, cítit se a vypadat mladší, být víc v pohodě a se spoustou energie? Pak je kurz přesně pro Vás!:-)

 

Naučte se účinně doplnit životní energii a zbavit se únavy, utišit mysl, odstranit stres, zlepšit paměť, regulovat krevní tlak, odstranit bolest zad, harmonizovat do hloubky tělo i mysl - prostě cítit se lépe... a mnohem víc!

 

Poznejte tajemství mládí a vitality dávných čínských mistrů. Staletími ověřené metody, které přesně zapadají do dnešní rychlé doby plné napětí. Mně qigong pomohl uzdravit se z údajně neléčitelného onemocnění srdce. I proto jsem se pro něj nadchl a začal ho později učit. Už skoro 30 let stále žasnu nad jeho účinností i při jednoduchosti cvičení. Vím, že skvělé výsledky můžete mít i Vy, stejně jako mnoho praktikujících před Vámi!

 

Kurz I. stupně je nejlepší způsob, jak začít úspěšně cvičit!

 

Během víkendu se naučíte vše, co potřebujete znát a umět pro samostatné cvičení doma, nebo kdekoli budete chtít, aby cvičení přinášelo výsledky. První výsledky se ale objevují už během výuky. 

 

Přijďte si odpočinout a naučit se osobně nebo online z pohodlí domova skvělé techniky - jednoduché, ale velmi funkční. 

Žádné krkolomné pozice a dlouhé sestavy. Poznejte silné techniky založené na zcela jiných principech, než běžné cvičení.

 

Cvičení není fyzicky náročné a je vhodné pro všechny věkové kategorie, i pro nemocné a hendikepované. I Vy to zvládnete! 

 

To, co je neznámé, se těžko popisuje známými slovy, jako třeba chuť nebo vůně... Je třeba to zažít a získat vlastní zkušenost, která je nenahraditelná. ZY Qigong je právě o této vlastní, konkrétní zkušenosti. 

 

Zkušenosti praktikujících najdete zde (klikněte).

Můj rozhovor o qigongu najdete zde (klikněte).

Rozhovor o qigongu pro Cesty k sobě najdete zde (klikněte).

 

KDY: Víkend 27.-28.4.2024 So 8:30 - 16:00 hod, Ne 8:30 - 16:00 hod.

Přestávka na oběd 11:30-13:00 hod.

 

KDE: Hotel IBERIA, Pekařská 11, Opava.

 

LEKTOR: Petr Kochlík, téměř 30 let praxe qigongu, 16 let zkušeností s výukou ZY Qigong. Oprávněn hlavním představitelem školy, prof. Xu Mingtang (USA), k výuce I.-III. st. a vedení retreatů. Absolvent qigongových retreatů v Shaolinu (Čína) a mnoha dalších státech a absolvent výuky v Beijing Medical Research Kundawell Institute - Image Medicine.

 

KURZOVNÉ: 4999 Kč (nebo kurzovné se slevou). Lze také uhradit jen zálohu 1000 Kč a doplatit kurzovné na místě v hotovosti. Variantu si vyberete při platbě. 

Po absolvování získáte certifikát (s Vaším jménem a podpisem lektora), výukové video, výukové obrazové materiály a přístup k materiálům na webu ke stažení. Dále budete mít možnost pokračovat v rozvoji a studiu na vyšších úrovních a při pravidelném online cvičení. 

 

Sleva 10 %     - kurzovné 4499 - pro členy spolku ZYQ ČR (sleva 10 % se sčítá s dalšími slevami).

Sleva 30 %     - kurzovné 3499 - penzisté, invalidé, rodiče na RD, studenti, zvl. důvod*  

Sleva 50 %     - kurzovné 2499 - poprvé opakující I. st. (druhé a další opakování již zdarma).

 

*Zvláštní důvod - pokud cítíte, že ZY Qigong je přesně pro Vás a chcete se mu vážně věnovat, třeba pro zlepšení zdraví, ale Vaší jedinou překážkou v účasti je aktuální tíživá fin. situace. 

 

GARANCE SPOKOJENOSTI: Za 16 let vyučování jsem se nesetkal s nespokojenými účastníky kurzu. Právě naopak. Mohu Vám proto nabídnout, že pokud byste z jakéhokoliv důvodu po prvním dnu kurzu usoudili, že ZY Qigong není to, co hledáte a nechcete ve výuce pokračovat i druhý den kurzu, vrátím Vám zpět kurzovné. Tedy 100 % Vaší platby za kurz. Vyzkoušejte, nemáte co ztratit, můžete jen získat skvělou možnost, jak zlepšovat své zdraví těla i mysli.

 

S SEBOU: S sebou na kurz si vezměte přezůvky bez podpatků, pohodlné oblečení a chuť naučit se něco nového;-).  

 

PŘIHLÁŠENÍ A INFORMACE: 

Přihlásit se můžete na emailu zy-qigong@email.cz, kam si také můžete nezávazně napsat o více informací, které jste zde nenalezli. Můžete také vyplnit a odeslat nezávaznou přihlášku přes formulář níže.  

Zpět

Nezávazné přihlášení na kurz ZY Qigong I. v Opavě 27.-28.4.2024

Vyplňte prosím nezávazně níže uvedené údaje a emailem obdržíte podrobnosti o kurzu a závazném přihlášení a platbě kurzovného.

Kontakt

Bc. Petr Kochlík
Ctěnická 695/13
Praha 9
190 00

728694999

© 2014 Všechna práva vyhrazena.