Třídenní maratón - cvičení qigongu a WingTsun - KOUTY

16.08.2019 09:30

Přijměte pozvání na třídenní cvičení qigongu, které je určeno nejen pro absolventy kurzů qigongu, ale pro celé rodiny, protože místo konání, hotel Luna v Koutech, nabízí pro všechny bohaté sportovní vyžití i přírodu v okolí. Ke cvičení budeme moci využít vnitřní sál i okolní les a jeho paseky. Jako vždy budeme cvičit cviky známé z kurzů, ale i ty méně známé, na které se na kurzech nedostane. 

Navíc, kdo bude chtít, bude tentokrát moci vyzkoušet něco nového - bojové umění WingTsun, či lekci sebeobrany. Tyto lekce mohou bez obav navštívit i ženy i ti, kdo nejsou založením rváči, ale rádi by se dozvěděli, jak se vyhnout napadení či konfliktu, případně jak se z takové situace dostat ve zdraví. WingTsun (wing chun) dle legendy pochází od mnišky Ng mui, která se jako jedna z největších mistrů bojových umění zachránila po dobití kláštera Shaolin a následně své umění předala slečně Yim Wing Chun, která se tak mohla zbavit nechtěného nápadníka - zjednodušeně řečeno:-). Na principech WT je založena i vyučovaná sebeobrana, v níž ale velkou roli hraje i prevence a znalost principů chování jak možného útočníka, tak obránce. Honza, který hodiny WT/sebeobarny povede, má zkušenosti jak s výcvikem policie, tak také se sebeobranou pro ženy a dokonce pro nevidomé. Je zakladatelem organizace Společnost proti násilí a může Vám ukázat jak předcházet nepříjemným situacím a jak je případně co nejlépe řešit. Z mojí zkušenosti mohu říci, že trénink s Honzou je opravdu zábava, je velmi obohacující, čistí hlavu a následně se i mnohem lépe medituje;-). Vždyť i v samotném kláštěře Shaolin byla ode dávna udržována tradice jak meditace, tak i bojových umění...

Na sobotu večer je připraven již tradiční koncert na tibetské a křišťálové mísy v podání Richarda Langa. 

 

PODROBNÝ PROGRAM A INFORMACE KE STAŽENÍ ZDE v pdf.

KDO: Petr Kochlík (ZY Qigong) a sifu Jan Outlý (WingTsun, sebeobrana), Richard Lang (tibetské a křišťálové mísy).

KDY: 16.- 18.8. 2019, Pá+SO+NE (přesný rozpis a program bude doplněn).

KDE: Hotel Luna, Kouty 77, Ledeč nad Sázavou.

Ubytování: Konferenční hotel Luna, Kouty 77, 584 01 Ledeč nad Sázavou, www.hotelluna.cz. Cena ubytování v hotelovém pokoji je 639 Kč/osoba/noc (dvě a více osob na pokoji) a 998 Kč (jediné obsazené lůžko v pokoji). Cena ubytování zahrnuje bohatou bufetovou snídani, jednorázový vstup do hotelového bazénu, parkování a wifi.  

Cena ubytování ve čtyřlůžkové chatce je 329 Kč/osoba/noc, včetně snídaně v hotelu. Chatičky mají společné sociální zařízení (umývárny, sprchy a WC) odděleně pro dámy a pány. Pro pohodlný pobyt i v chladnějších dnech jsou všechny chatky vybaveny přímotopem, který rychle zajistí příjemnou teplotu. Více zde https://www.hotelluna.cz/ubytovani/chaticky/.

Stravování: Cena za oběd (polévka a hlavní jídlo) cca od 180 Kč, večeře (jen hlavní jídlo) cena cca 145 Kč. Lze zvolit vegetariánskou i nevegetariánskou variantu.

Wellness: Hotel, jeho velmi rozsáhlý areál i širší okolí nabízí mnoho možností pro zábavu přes den i večer. Wellness centrum s krytým bazénem nabízí whirlpool, tři druhy saun a masáže. Venku se nachází multifunkční kurty s možností večerního osvětlení, devíti jamkové discgolfové hřiště kolem celého hotelového pozemku, rybník, travnaté hřiště, dvě ohniště.

Ubytování, stravování a nápoje si hradí každý účastník sám na konci pobytu.

KURZOVNÉ: 

KURZOVNÉ QIGONG:
Pro cvičící qigong Pá-So-Ne 2500 Kč,
pro členy ZYQ ČR a seniory sleva 10 % - kurzovné 2250 Kč.
Pro cvičící qigong So-Ne 2000 Kč,
pro členy ZYQ ČR a seniory sleva 10 % - kurzovné 1800 Kč.

KURZOVNÉ WingTsun/sebeobrana:
So + Ne, 150 Kč/osoba/lekce 90 min.

PŘIHLÁŠENÍ A INFORMACE: Je třeba se přihlásit co nejdříve přes formulář na tomto webu (vpravo) nebo na e-mailu zy-qigong@email.cz, čímž získáte i bližší informace o kurzu, ceně a systému slev.

Zurück

Kontakt

Bc. Petr Kochlík
Ctěnická 695/13
Praha 9
190 00

728694999

© 2014 Všechna práva vyhrazena.