Cvičení a meditace u moře - CHORVATSKO

14.06.2019 10:00

Pojeďte i s rodinou strávit týden u moře. Akce je určená nejen pro praktikující qigong, ale i jejich blízké.

Kompletní informace zde (oboustranně).

KDY: 14.-23.6.2019 (včetně cesty).

KDE: Chorvatsko, ostrov Rab, mys Suha Punta.

Ubytování: 7 nocí v hotelu Eva obklopeném zelení, jen asi 100 m od moře.            

Cena ubytování: 9990 Kč za dospělou osobu a 1990 Kč za dítě na přistýlce, ve dvojlůžkových pokojích s balkónem, s možností přistýlky, vč. dopravy autobusem a polopenze. Při 25 účastnících dodatečná sleva 8 %. Info CK o místě a hotelu zde.

Rezervace pobytu: Do 28.2.2019 (CK Čedok garantována uvedená cena se slevou 6 % za včasnou rezervaci) zasláním přihlášky (emailu) na zy-qigong@email.cz, s uvedením jména a příjmení, data narození a adresy všech osob, které se zúčastní zájezdu a emailu a telefonního čísla objednavatele zájezdu (jednoho z účastníků zájezdu). Zasláním přihlášky odesilatel vyjadřuje souhlas s předáním výše uvedených zaslaných údajů CK Čedok, která na základě poskytnutých údajů zašle odesilateli návrh smlouvy o zájezdu. Hrazení zájezdu (+ např. výhledu na moře, další přistýlky atd.) bude přímo u CK Čedok. Záloha CK Čedok bude 990,-Kč na osobu, splatná do 3 dnů od nahlášení cestujícího. Do 30 dnů se hradí 30 % z ceny zájezdu a zbytek se doplácí měsíc před odjezdem.

KURZOVNÉ: 5000 Kč (pouze cvičící účastníci).
Program: Plánováno je dopolední a odpolední cvičení a meditace (několik hodin denně), též s možností cvičení v místnosti např. při horším počasí, tak, aby byl čas i na koupání a rodinu a přátele. Přesný rozpis cvičení a meditací bude na místě přizpůsoben přání účastníků.

PŘIHLÁŠENÍ: Zasláním emailu na adresu zy-qigong@email.cz s uvedením jména a příjmení, data narození a adresy všech osob, které se zúčastní zájezdu a emailu a telefonního čísla objednavatele zájezdu (jednoho z účastníků zájezdu). Zasláním přihlášky odesilatel vyjadřuje souhlas s předáním výše uvedených zaslaných údajů CK Čedok, která na základě poskytnutých údajů zašle odesilateli návrh smlouvy o zájezdu. 

Zurück

Kontakt

Bc. Petr Kochlík
Ctěnická 695/13
Praha 9
190 00

728694999

© 2014 Všechna práva vyhrazena.